AFLYST – Tenerife 13 – 20 marts 2022 med Spies Rejser

Grundet stigende smitte i Europa, har Spies og jeg besluttet at aflyse rejsen.  
——————————————————————————————————Kom med Spies Rejser på yogarejse til Mandala de Masca i bjergene på det vestlige Tenerife. 

Mandala de Masca er stedet for dig, der søger ro langt væk fra de sædvanlige turistmål.

Du kan forvente en helt særlig uge med yoga, vandreture, afslapning ved poolen og mulighed for at tage på udflugt på egen hånd. Klimaet på Tenerife er mildt og i marts kan dagstemperaturen komme op til 20 grader.

Der er yoga to gange om dagen, og det vil være en blanding af hatha-, flow- og yin yoga i et roligt tempo. så alle kan være med.

Om stedet
Mandala de Masca ligger i dalen Masca midt i den uspolerede naturpark ved foden af Tenobjergene. Vi bor i gåafstand til den lille bjerglandsby Masca, hvor du kan slentre hen og drikke en kop kaffe eller købe lidt ind i det lokale supermarked.

Overalt fra Mandala de Masca er der fantastisk udsigt over de betagende bjerge og frodige kløfter. Du har adgang til hele haven, hvor du blandt palmer og frugttræer kan nyde en stille stund. Stedet har 11 værelser fordelt på enkelt– og dobbeltværelser med eget bad, økologisk sengetøj, håndklæder og håndklæde til poolen. Poolen er med frisk kildevand fra bjergene og den er opvarmet.

Du får fuldpension på denne rejse og maden er vegansk og vegetarisk og lavet af økologiske lokale produkter. Ud over tre hovedmåltider, vil du få sunde snack og drikke i løbet af dagen. 

Vi laver yoga i den indendørs yogasal, som har gulvvarme eller på en af de udendørs terrasser med den betagende udsigt over bjergene. Du låner alt yogaudstyr, som er i god kvalitet.

Mandala de Masca er drevet som et non-profit sted og når du booker en rejse dertil, hjælper du Yogini Rosa Foundation, som støtter brystkræftramte kvinder. Du kan læse om stedet og se de smukke fotos her: https://www.mandalademasca.com/

Program
Søndag er rejsedag, og efter du har fundet dig til rette på Mandala de Masca og hvilet dig lidt, laver vi let yoga for at løsne kroppen efter den lange rejse.

Resten af ugen vil der være meditation og opløftende yoga inden morgenmaden. Du har fri indtil der er groundende yoga med lange stræk om eftermiddagen eller aftenen.

Tirsdag og torsdag efter morgenmaden har du fri til at tage på udflugt. Tirsdag laver vi en fælles vandretur med lokal guide og torsdag har du frie hænder til selv at tage på udflugt. Vi kan sørge for at arrangere fælles transport til kysten.

Søndag tager vi hjem igen, og der vil være let yoga før morgenmad og afrejse.

I pauserne kan du slappe af ved poolen, tage på vandreture på egen hånd eller gå ned til den lille landsby Masca, hvor der er café og supermarked. Du også væge at købe massage på stedet. En aften arrangerer vi en filmaften på Mandala de Masca.

Praktisk
Vi har sammensat en pakke med alt, så du ikke behøver at gøre andet end at pakke din kuffert og møde op i lufthavnen.  Alt det kan du glæde dig til:

✔️ Direkte fly Kbh eller Aalborg -Tenerife t/r (Sunclass Airlines)
✔️ Mad på flyet
✔️ Bagage med på flyet
✔️ Bus fra lufthavnen til hotellet t/r
✔️ Ophold i enkelt- eller dobbeltværelse
✔️ Fuldpension med drikkevarer, vegetarisk
✔️ Sunde snacks, juice og te i løbet af dagen
✔️ Yoga 2 gange dagligt
✔️ Adgang til skøn have med pool
✔️ Fælles vandretur med lokalguide
✔️ Fridag til at tage på udflugt
✔️ Filmaften
✔️ Mulighed for tilkøb af behandlinger
 
Pris for hele pakken, per person
Delt dobbeltværelse med eget bad 11.520 kr.
Enkeltværelsestillæg 3.020 kr,
 
Tilmelding

Du tilmelder dig og betaler for hele pakken hos Spies: Tilmelding

Depositum på  1500 kr. + evt. afbestillingsforsikring skal betales 7 dage efter bestilling og resten betales 40 dage før afrejse.